Eerste week fietsen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Gerard
24 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam
24 Juni 2009 - 06:25
Marga:
Geweldig op naar de volgende stap -
24 Juni 2009 - 06:33
Annette:
Klinkt allemaal geweldig, maakt wel een beetje jaloers. Hoewel dat fietsen? Ach en hier schijnt de zon Groetjes -
24 Juni 2009 - 07:25
William:
het is echt leuk om te lezen dat je zoveel beleeft en meemaakt.
Blijf genieten en maak maar veel foto's. -
24 Juni 2009 - 12:43
Tess:
echt super gaaf!
nog heel veel plezier! -
24 Juni 2009 - 19:25
Peter:
Hoi Gerard,
Ik ben blij dat het weer helemaal goed gaat en dat je zo aan het genieten bent. Je maakt me best een beetje jaloers. Ik ben nu al er g nieusgierig naar al je foto's.
Veel plezier!! -
25 Juni 2009 - 12:19
Rob Van Bladel:
Mooi om te lezen dat je zo 'los' bent van alle routines in je dagelijks bestaan. Te merken dat er ook een wereld 'daarbuiten' is waarvan je de inhoud en de sfeer nooit kon vermoeden. Doet me weer erg verlangen naar mijn avonturen in Zuid-Amerika. Take care, Rob. -
28 Juni 2009 - 12:01
Maurice:
Hi Gerard,
Toevallig kwam ik je weblog tegen. Mijn zusje fietst ca. 4-5 achter jullie. Heel veel succes
Maurice -
28 Juni 2009 - 17:34
Martie:
Hoi Gerard,
Wow wel leuk zo'n vakantie zeg.Zo te zien op de foto is het niet erg warm, of toch?
Ik blijf je blog zo nu en dan lezen.
groeten en zet hem op.
Martie -
29 Juni 2009 - 14:27
Paul Kuyken:
Hoi Gerard
Het blijft een droom voor de thuisblijvers. Geweldig!
Geniet ervan en voorzichtig
Paul -
29 Juni 2009 - 16:54
Jisse En Sandra:
leuk hoor en op school hebben we met de hele klas al de verhaaltjes gevolgt. en de fotos bekeken. -
01 Juli 2009 - 05:14
Kirsten:
Beste Grarad,
ik ben kirsten het zusje van je oud colega maurice eikmans, en fiets op dit moment ook in tibet. De friendship highway van Lhasa naar Kathmandu, doe het alleen zonder gids.(dit is illegaal ik weet het, maar wel super mooi.vertel ook maar niet aan je iegen gids) Zit nu in gyantse en heb een rustdag want ik ben ziek helaas (grieppje) verwacht morgen in shigatse aan te komen. Zag dat jij nu in shigatse bent en dat je die 5000 meter passes omhoog bent gekomen fietsend! Weet niet hoelang je in shigatse blijft, maar ben wel benieuwd of je nog tips hebt voor het klimmen.
En voor een hostel in shogatse met wat buitenlanders (probeer namelijk een maatje te vinden voor het stuk na shigatse die ook zonder gids reist)
succes en geniet van de rest van je tocht dat zal wel lukken want dit land is meer dan prachtig:-)
groet,
Kirsten
ps. heb zelf ook een weblog: kirstenonbike.web-log.nl -
01 Juli 2009 - 19:26
Wilko:
Hé Gerard. Ik heb je eindelijk gevonden. Geweldig jongen, waar je mee bezig bent. Feest ze! Mooie kleding trouwens ;-) -
01 Juli 2009 - 19:29
Marc Terlouw:
Ha die Gerard,
Bijna 4 weken daar en....never a dull moment with mister Arink!!!
Het lijkt erop dat het verre oosten het nieuwe doping mekka wordt.(had Thomas Dekker ook moeten weten (betrapt in december 2007!!))
Jij; > 5 kg lichter, antibiotica-infuus en als een klimgeit de hoogtemeters overwinnen. Klasse!!
Super om je verslag te lezen.
Grote groet,
Marc -
01 Juli 2009 - 20:59
Jan En Maureen:
Hey Gerard,
Wat een fantastische verhalen. Waarschijnlijk wel wat minder om zelf daar ziek op bed te liggen. Met artsen die je niet kan verstaan... Maar inmiddels zit je weer op de fiets en geniet je met volle teugen van iedere seconde! Houd dat vol! Wij zijn benieuwd naar de komende verhalen.
Gtz Jan en Maureen -
02 Juli 2009 - 20:53
Kees Bink:
Hi Jonge, ik ben blij voor je dat het zo goed gaat, zo te horen het avontuur van je leven. Heb vorige week nog gezwaaid naar je (op weg naar Hong Kong), maar je zag me niet. Volgende keer beter opletten! Sterkte en veel plezier. Groetjes aan mn pleegdochter.