Bye bye Ronald........ Jacobse en van Es in Tibet
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Gerard
07 Juli 2009 | Nepal, Kathmandu
07 Juli 2009 - 07:20
Mariska:
Geer, goochelen?!?!? Enorm veel plezier in Bunghamati. Vind het een geweldig avontuur tot nu toe, ben benieuwd naar alle verhalen en foto's straks.
Hug (goed t-shirt op de foto!), Mariska -
07 Juli 2009 - 10:18
Annemiek:
Namaste Gerard! Man wat een verhalen! Ik sprak Arnold laatst en van hem hoorde ik over je ziekenhuis bezoek. Wow wat heftig allemaal zeg! Volgens mij kom je vandaag aan in Bungamati. Ben erg benieuwd hoe je het daar gaat vinden. heel veel plezier en doe ze heel veel groeten van me! vanaf nu alleen nog maar rijst;-) Aankomen moet geen probleem zijn want bij deze mensjes kom je echt niets te kort! Groeten! -
07 Juli 2009 - 12:12
Annette:
Maakt dit van jou de F. Jacobse van de tibetaanse hoogvlakte, nou veel tuintjes om op te knappen zijn jullie daar niet tegengekomen ( mevraw u hep scheurgras, wei hebbe neutronekorrels in de aanbieding). Je zal jouw Tedje nog gaan missen , veel succes bij Bungamatti ! -
09 Juli 2009 - 21:55
Tedje Van Es:
Hey kleine grote fietsmaat van me, ik sluit me geheel bij jouw bewoordingen aan. Ik ben nu weer thuis en heb een fantastische tijd met je meegemaakt om "never" nooit meer te vergeten. Bedankt maat, voor alles, je fietstips, humor, onze woordenloze "goochel- en zakdoekjeleg" samenwerking met de Tibetan kids, onze vaak vreemde onderhandelingen met de locals en de niet woordeloze vele schaakpartijen incl. de evaluaties. (Toch vind ik een paard meer waarde hebben dan een toren!)
Ik wens je de komende weken alle goeds toe, een fijne maar vooral zinnige tijd in Bungamati. Ik hoop zeker nog van je te horen.
Jacobse, gegroet en van Es blijf je volgen want anders ben je de Sjaak.
Ronald
PS
Alles is tijdens onze reis goed gegaan. Zelfs geen lekke band gehad. Kom ik op Schiphol, blijkt dat me fiets is blijven staan in Londen haha!!. Ik hoop hem binnenkort te ontvangen. Hij is inmiddels gesignaleerd.