Love-marriage.....or not?
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Gerard
20 Juli 2009 | Nepal, Kathmandu
20 Juli 2009 - 09:15
Marga En Theo:
Hoi Gerard,
Wij moesten wel even slikken bij het verhaal over het love-marriage.
Ongelooflijk. Je hoort en leest er wel eens van, maar jouw ervaring maakt een nog diepere indruk. Sterkte er mee. -
20 Juli 2009 - 16:28
William & Corina:
Gerard,
We denken wel dat we overal een oordeel over kunnen vellen.... maar niets blijkt minder waar lees ik nu wel!! Het is wel raar om te lezen dat Utsab en Bijaya getrouwd zijn en toch nog apart thuis wonen.
In ieder geval hoop ik dat je nog veel mag meemaken, ook plezierige dingen, maar dit hoort er ook bij!! -
21 Juli 2009 - 07:20
Annette:
Zo worden we iedere dag weer wat wijzer en is (ver)oordelen er niet meer bij, veel succes in je verdere reis, Annette -
21 Juli 2009 - 15:00
Ellen:
Hé Geer,
Wat een ervaringen! De lyrics 'live will never be the same' kwamen na het lezen van jouw verslagen bij mij op. Heel veel plezier en geniet van de laatste maand van je reis.
Groetjes, Ellen -
21 Juli 2009 - 18:56
Myriam:
Erg heftig allemaal. Je maakt veel uitersten mee. Het zal nog even tijd kosten voordat alle indrukken een plekje krijgen. Voeg nu nog een berg leuke ervaringen toe. Groetjes Myriam -
21 Juli 2009 - 21:30
Ger:
Hoi Arie,
Echt-er,
niets is
wat het lijkt
en dat ook niet
altijd!?
Als dit ergens op van toepassing lijkt,
dan zouden het jouw ervaringen in Nepal kunnen zijn.
Maar ja, niets is ....
Spreek je graag weer in kikkerland. Geniet, vooral met maten, en zonder mate.
Haantje Ger -
22 Juli 2009 - 13:49
Carola Van Keulen:
Hoi Gerard,
Elke week lees ik je reisverhalen en zie ik je foto's. Erg indrukwekkend allemaal. Ik ontmoet je graag een keer "live" ergens in september, in Nederland uiteraard. Ik ga hoogstwaarschijnlijk in april/mei 2010 voor vier weken naar Bungamati/Kathmandu. -
23 Juli 2009 - 21:22
Tedje Van Es:
Hey grote schaakmaat, prachtige verhalen..echt en ben blij dat ik live Bangamuti ook even heb gezien. Ik mis je goozert en onze fietsritjes...en onze hollandse spelletjes met de Tibetan-kidsen en onze schaakpotjes...en... onze slappe geauwehoer daarna. Ik denk best veel aan je en onze mooie belevenissen. Ik vertel aan anderen veel over onze avonturen maar merk dat ik ze eigenlijk alleen met jou kan delen. Wat nu overblijft zijn herinneringen en die zijn mooi, leerzaam, boeiend maar vooral ook leuk geweest. Samen beleefd. Samen genoten. Wees voorzichtig en have fun verder.
Beste groeten,
Je ex-reisgenoot,
Ronald(o) -
02 Augustus 2009 - 09:58
Annemiek:
Oh wat een verhaal weer... Bijaya nog liever dan de rest? En ze zijn daar al zoo lief! Ik ben erg benieuwd naar haar. Dacht trouwens dat ze er al woonde??
Gr Annemiek